Доставка

Доставка

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазина се извършва с:

 

Наложен платеж – в брой при получаване на пратката от куриер.

ПРЕГЛЕД НА СТОКИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

Ние Ви даваме възможност при получаване на стоката от куриера или от (офиса на еконт) да я отворите пред него, да я разгледате в рамките на 15 мин. преди да заплатите.

В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви, имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.

Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия.

При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (за сметка на Клиента).

За ваше удобство, понеже няма утвърден стандарт за размерите на дрехите, всяка една дреха е измерена индивидуално и размерите са изписани в описанието на артикула, така че вие да прецените за кой номер сте.

 

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Връщане на стоки, замяна и рекламации

 

 Рекламация при явни дефекти или неотговаряне на размера се предявява до 14 дни след закупуването на стоката. Рекламациите не се приемат при опит за увреждане и дефекти, които са в следствие неправилна употреба и поддържане или са причинени умишлено. Рекламации не се приемат и когато: върнатата стока не е с етикет, няма добър търговски вид, трябва да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка или касова бележка издадена при покупката, фабрична опаковка и фабричен етикет. В случай на отказ от поръчката, потребителя заплаща куриерската услуга към 5xl-bigman.com. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов продукт са за сметка на потребителя. Продуктите с рекламации се изпращат на адрес: гр. Монтана, офис на Еконт на бул. Трети март 13 или офис на Спиди на бул. Трети март 30 и след уговорка по телефона, посочен в контакти.

 

Замяна на стоки с различен размер се осъществява само при наличен такъв. В противен случай се изпълнява заявка на желания от потребителя размер и се доставя в срок от 14 дни, в противен случай 5xl-bigman.com връща сумата за продукта.

 

 Транспортните разходи при връщане на стоката от потребителя до 5xl-bigman.com са за сметка на потребителя, като връщането става чрез куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ. 5xl-bigman.com възстановява на потребителя заплатената от него за върнатата стока сума по банкова сметка на потребителя (моля оставяйте коректен айбан за по-бързо обслужване) не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която 5xl-bigman.com е получил пратката.

 

Транспортните разходи свързани с доставка, замяна, връщане или рекламация на продукт закупен от 5xl-bigman.com са единствено и само за сметка на потребителя. Всички пратки изпратени към 5xl-bigman.com за наша сметка ще бъдат отказани или върнати към изпращача, освен ако не са с индивидуални условия съгласувани с нас.

 

Върнати пратки с наложен платеж не се приемат!

 

Връщането на пратки към нас можете да направите с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ